tiistai 22. tammikuuta 2019

Kasvot hautakivessä -julkkarit


Saako olla jännitystä ja mustaa huumoria hyytävään helmikuun iltaan? Tervetuloa Tapani Baggen uutuusdekkarin Kasvot hautakivessä julkistamistilaisuuteen Keravan The New Sherwoodiin keskiviikkona 6. helmikuuta klo 18 alkaen!

Julkkareissa Tapani Baggea haastatellaan Kasvojen hautakivessä tarinasta ja synnystä sekä yleisemmin dekkarikirjallisuudesta ja omasta laajasta kirjailijanurastaan. Keskustelun jälkeen hän signeeraa teoksiaan, joita voi myös ostaa paikan päällä. Illan aikana kuullaan myös tunnelmaan sopivaa tummanpuhuvaa mutta svengaavaa livemusiikkia.

Julkkareihin on vapaa pääsy.

Kasvot hautakivessä jatkaa Onni Syrjäsen, Baggen laajan henkilöhahmokaartin yhden herkullisimmista päähenkilöistä, yllättävien tilanteiden täyteistä tarinaa. Kovan onnen lakimies Onni Syrjäsellä on puolen elämän mittainen kokemus ihmisten auttamisesta ja kahvinjuonnista toimeksiantojen lomassa. Hän ei hätkähdä mistään ja tekee aina kaikkensa päämiestensä puolesta, jotka ovat silti harvoin kiitollisia tälle keravalaiselle antisankarille. Kasvot hautakivessä kuvaa päähenkilönsä vaiheita tyylilleen ominaisella mustanlämpimällä huumorilla. Taustalla sykkii iso hitunen ihmiselämän traagisuutta, joka kulkee verenpunaisena lankana läpi päähenkilön elämän episodeista kutoutuvan tarinan.

Kasvot hautakivessä ilmestyi tammikuun 2019 lopussa sekä painettuna niteenä että e-kirjana. Kirjaan voi tutustua tarkemmin ja sen voi ostaa Aviadorin nettisivuilta: http://www.aviador.fi/kirjat/kasvot-hautakivessa.htm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti