sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kasvot tuulilasissa

Toukokuussa ilmestyy Turbatorilta pienoisjännärini Kasvot tuulilasissa. Siinä keravalainen luuserilakimieheni Onni Syrjänen kiertää Cadillacilla maata jengipomon kadonneen tyttären ja arvokkaan kokaiinilastin jäljillä. Jos aihe tuntuu tutulta, se saattaa johtua siitä, että kyseessä on paranneltu painos vuonna 2007 parissakymmenessä sanomalehdessä jatkokertomuksena ilmestyneestä kesädekkaristani. Yllä näkyvä upea kansikuva on Anssi Rauhalan käsialaa.

8 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää, ja kuulostaa - mutta kannattaako pitää lakimiehenä keravalaista luuseria, jos vaikka joskus tulee tarve oikean pykäläketun koiruuksille?

  VastaaPoista
 2. Jäämme pelolla odottamaan minne kasvot seuraavaksi ilmestyy! Hiaasenilla ne taisi yhdessä romaanissa ilmestyä piirakkaan, mutta se olikin Vapahtaja se.

  VastaaPoista
 3. KV, kyllähän Onni yleensä voittaa juttunsa ja selvittää tapauksensa, mutta jää tappiolle elämässä. Ja minä olen aina häviäjien puolella. Paitsi joskus futiksessa.

  Kiitos nimiehdotuksesta, PS.

  VastaaPoista
 4. Nyt on ilmestymisajaksi selvinnyt kesäkuun puoliväli. Ilmoitan heti tarkan päivän, kun tiedän.

  VastaaPoista
 5. Mistä tämä kirja on saanut alkuperänsä?

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvot tuulilasissa ilmestyi hieman toisessa muodossa ja nimellä Hurjan pojan tyttö parinkymmenen sanomalehden kesädekkarina vuonna 2007.

   Poista