sunnuntai 1. helmikuuta 2015

PIENI TALVISOTA SAI KANNET


Jussi Kaakinen on tehnyt kannen jo kuuteen kirjaani. Tässä niistä tuorein ja räyhäkkäin. Jussilta tuli joulun tienoilla kuusi idealuonnosta, joista sain valita parhaat kehittelyyn. Lopulta tämä prosenttijengiläinen chihuahua oli niin ylivoimainen, ettei muita edes vakavasti harkittu, vaikka nekin olivat hyviä. 

Kirja ilmestyy maaliskuun 13. päivänä. Tarkoitus on järjestää jonkinlaiset julkkarit, joista kerron täällä heti kun tiedot tarkentuvat.

Tällainen takakansiteksti kirjaan tulee:

Hämeenlinna Noir -sarjan kahdeksas kirja!

Marraskuun loppu 2014. Keravalaisjengi Tigersiin kuuluva huumekauppias tapetaan Hämeenlinnan Katumassa – kahteen kertaan. Mustat enkelit ottavat kunnian teosta. 
Alkaa taistelu Etelä-Hämeestä. 
Rintamalinjoja sotkevat yksinäinen kostaja ja Allu Nygren, jonka ikuinen pyristely lain ja laittomuuksien rajamailla uhkaa kallistua rikoksen puolelle.
Ennen pitkää käynnissä on pieni talvisota autopommeineen ja sinkoiskuineen. Pelastaako poliisipuoliso Leila Pohjanen jälleen kerran Allun – vai vetääkö Allu turmion tielle myös vanhan kaverinsa Jarkka Nurmisen ja jo eläkkeelle vetäytyneen alamaalman asekauppiaan Leksa Miettisen Niina-vaimoineen? Onko enkelipomo Hurme tullut oikeasti uskoon vankilassa? Kestääkö tämä sota 105 kunnian päivää – vai viisitoista häpeän yötä?

Kahdeksannessa Hämeenlinna Noir -rikosromaanissa Baggen elämänmakuiset konnat ja koukut kamppailevat rakkaudesta ja kuolemasta Keravan ja Hämeenlinnan välillä, varjon puolella. Tämän sodan todellinen voittaja on lukija, jonka Bagge vie viiston huumorin sävyttämälle hurjalle matkalle hyvinvointivaltion nurjalle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti